sâmbătă, 29 martie 2008

O modalitate de a face bani!(simplu/eficient)

Este vorba de un site care si-a propus sa plateasca pe cei care se inscriu si viziteaza link-urile cu anunturi. Pentru fiecare link vizitat timp de 30 de secunde esti platit cu 0,01 dolari. De obicei ai in jur la 11 link-uri cu anunturi pe care le poti vizita zilnic. Nu vei fi platit decat pentru o singura vizita pe acel anunt in timp de o zi. Dupa 24 de ore anunturile devin iarasi.. sa zicem.. active.
Ianinte sa te gandesti daca se merita trebuie sa iti spun ca ai sansa sa faci mai mult. Cum? Aduci noi vizitatori pe site pe care ii vei avea intr-o lista, conditia fiind ca acestia sa isi creeze un profil si sa fie invitatii tai, iar click-urile lor pe anunturi nu numai ca se contorizeaza la ei, ci si la tine! ;) De exemplu ajungi la 400 de oameni si deja ai peste 1000$ pe luna. Atunci cand ai strans minim 10 dolari din click-uri ai dreptul sa iti soliciti plata care va fi facuta prin card. SIMPLU! Poti sa faci totusi ceva bani in plus care.. nu strica.
Site-ul te plateste din banii pe care ii primesc de la cei care isi pun anunturi la ei. Pentru 1000 de click-uri (vizite) cei care isi pun anunturi platesc cam 20 de dolari.
Deci... iata si link-ul: http://bux.to/?r=bigbanne2004

Niciun comentariu: